Добредојдовте,
јас сум Ирена Јакимова.


Ве пречекувам со радост и љубопитност, се прашувам како можеме да помогнеме за да одите напред, на следното ниво и да го остварите својот највисок потенцијал.

Ја основав Инспирит Коучинг за да биде место каде што ќе го запалите Вашиот внатрешен оган, којшто ќе го осветлува Вашиот пат кон врвната верзија од Вас лично, од Вашата компанија или од компанијата (организацијата) за којашто работите.

Ја основав Инспирит Коучинг за да имам место каде што ќе ги спојувам најдобрите водечки светски знаења и техники за личен и професионален развој, а сето тоа и како место за собирање на најдобриот тим соработници, партнери и колеги.

Во Инспирит Коучинг ќе добиете знаења и поддршка што ќе Ве одведат до нови резултати во Вашиот бизнис, во Вашата професија или во некој дел од привaтниот живот. Можете и да научите како да започнете свој бизнис, како својата пасија или хоби да ги претворите во професија, можете да научите како да ги применувате алатките на методата Points of You и да се сертифицирате како да учите други луѓе да ги применуваат.

Ако се интересирате за обуки и коучинг во компанија/ организација, Ве каниме да ни пишете за да го споделиме со Вас нашето портфолио и искуства (лидерство, менаџмент, комуникација, женско лидерство и други теми за обуки или пакети за коучинг).

 

Irena-Jakimovska - Certificate-Badge
Irena Jakimova
INSPIRIT COACHING

КАКО МОЖЕМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ?

ОБУКИ И ТРЕНИНЗИ

Личен брендинг

ЕФЕКТИВНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМУНИКАЦИЈА

Коучинг

Процес на индивидуален или групен личен и професионален развој, моделиран според потребите на клиентот, според целите на клиентот и компанијата.

Points of You

Научете ги основите и почнете да ги применувате овие феноменални алатки за креативен коучинг и тренинзи. 

Биди онаква лидерка којашто и ти самата би ја следела.

ИНФОРМАТОР

АКТИВНИ КУРСЕВИ

Месечно Неделно Дневно Листа Грид Наслов
No event found!

Да го запалиме
вашиот внатрешен оган,
кој го осветлува патот
до вашиот највисок потенцијал.

ЕКСКЛУЗИВНИ ПОНУДИ

ОНЛАЈН ТРЕНИНЗИ, КУРСЕВИ И ОБУКИ
КУПИ СЕГА