Personal Strengths


Извонредно практична и лесна за користење метода на современата психологија, којашто одлично може да ви помогне за подобрена комуникација, лидерство, продажба, презентација, односи и менаџирање конфликти и секоја друга област каде што се работи со луѓе.

Ви помага да се запознаете себеси, што ви е важно, што ве движи и зошто се однесувате на одреден начин, а зошто другите се поразлични од вас.

Дава врвни резултати и често ја користиме во коучинг на директори и менаџери.

Ирена Јакимова е сертифициран фасилитатор, а и други колешки се на располагање за да ве доближат до оваа методологија и да ви помогнат да ја примените за вашите цели и потреби.

Имате дополнителни прашања?

За какви било прашања, слободно пишете на contact@inspirit.mk, јавете се на
078/289-466 или пополнете ја контакт формата во продолжение.
Побарајте понуда за ваква обука скроена наменски за вашата компанија!