Points of You


Оваа феноменална иновативна методологија придонесува за брзи и длабоки увиди, сознанија, нови идеи, креативност, комуникација, запознавање на себе и другите.

Кај нас можете да ги набавите овие алатки за вас и да се обучите како да ги применувате, а, доколку се вљубите во оваа метода и посакате и вие да обучувате други, Points of You Academy е вистинскиот пат за тоа.

Ирена Јакимова е сертифициран тренер за оваа методологија. Нашето семејство опфаќа и група обучени и сертифицирани практичари што можат да ве обучат за примена на оваа метода во секоја област од животот или во вашата професија.

Имате дополнителни прашања?

За какви било прашања, слободно пишете на contact@inspirit.mk, јавете се на
078/289-466 или пополнете ја контакт формата во продолжение.
Побарајте понуда за ваква обука скроена наменски за вашата компанија!