Политика за достава на производи

 

Купувањето преку нашата интернет-страница може да го реализирате од кој било дел на светот.
Сите производи ќе Ви бидат доставени веднаш по потврдената уплата и по креирање профил од страна на администраторот. Производите кои ги нудиме се онлајн-курсеви или обуки. Дел од нив се достапни веднаш при закупувањето, а дел од нив се реализираат веднаш по исполнување на групата (квотата) на некоја од платформите за онлајн-комуникација. За оние курсеви или обуки кои се одвиваат на некоја од платформите ќе знаете предвремено за точниот датум и период на реализирање.

 

Ви благодариме за довербата,

„Инспирит Коучинг“