Имате прашање?

Пополнете ја контакт формата ако имате било какво прашање или пак ако сакате да ја следите нашата работа и да добивате понуди и корисни информации во вашето сандаче. 

ИНСПИРИТ КОУЧИНГ ДООЕЛ

 078-337-471

 contact@inspirit.mk

 ул. Париска бр. 22,
1000 Скопје

 

ЕБМС 7109750
ЕДБ 4057016532050

ДА СЕ ПОВРЗЕМЕ

Закажете состанок

Закажете 30 минутен инфо-состанок

Преку персонализирани обуки, коучинг или консалтинг им помагаме на клиентите да си ги најдат потребните насоки – што да пронајдат во себе, што да научат, кои вештини да ги усовршат, како да станат поуспешни и позадоволни.