НЛП
невро-лингвистичкото програмирање


НЛП (невро-лингвистичкото програмирање) е водечка светска метода за личен и организациски успех.

Таа е склоп на повеќе научни пристапи и ви носи нови нивоа на размислување, изразување и комуникација, однос со себе и со другите, навики и стратегии за успех во области што ги сакате.

Ирена Јакимова е сертифициран NLP Master Practitioner, NLP Coach. Во тимот што може да ви помогне, имаме и други мастер практичари и коучеви, како и NLP тренери што можат да ве научат да ја применувате оваа метода на себе или на вашиот тим.

Имате дополнителни прашања?

За какви било прашања, слободно пишете на contact@inspirit.mk, јавете се на
078/289-466 или пополнете ја контакт формата во продолжение.
Побарајте понуда за ваква обука скроена наменски за вашата компанија!