Лидерски коучинг


Да си ја знаете добро работата и индустријата не е доволно за да бидете успешни како директор, менаџер, лидер од кој било вид.

Ви требаат вештини за визија, комуникација и мотивација на луѓе, координирање, планирање, а пред се’ – познавање и мотивација на себе.

Ирена Јакимова е обучен коуч според водечката светска методологија за лидери, каде што клиент бил и Стив Џобс.

Принципите на Џон Матон, во комбинација со сите други техники, пристапи и водството на личниот пристап можат да направат чуда. Не морате сами да го одите патот.

Имате дополнителни прашања?

За какви било прашања, слободно пишете на contact@inspirit.mk, јавете се на
078/289-466 или пополнете ја контакт формата во продолжение.
Побарајте понуда за ваква обука скроена наменски за вашата компанија!