Драги жени,

За денес имам убава емисија да споделам од нашата Viki Ristoska на една важна тема на којашто јас лично работам многу, а и голем број од вас, верувам.

Благодарност на Вики што во емисијата не’ има повеќе од група и од мојот директен круг (Андријана Филипоска СрчоковаAna Jordanova-DubrovskaVerica Ognjanova😊