Ирена беше дел од подкастот, серија интервјуа FEMMES MYTHIQUES, за жени на кои им е потреба инспирација и мотивација од други жени коишто се успешни во својата област.

Интервјуто можете да го погледнете на овој линк:
https://www.youtube.com/watch?v=cr1Xg3_ntZQ