онлајн обука: ТИ СИ ТАА – Пролет 2023

онлајн обука: ТИ СИ ТАА – Пролет 2023

Ако сакаш да ги промениш околностите во животот, секако треба да почнеш од себе. Внатрешните промени ќе резултираат во нови случувања и околности од надвор.

Затоа, и оваа пролет ја објавуваме онлајн програмата ТИ СИ ТАА, која, ќе ти помогне да го разоткриеш својот потенцијал, да ги срушиш сомнежите и да зачекориш кон создавање на животот што го замислуваш.

На оваа програма ќе добиеш:
– техники што ќе ти помогнат да се справиш со своите емоции (стравот, срамот, неодлучноста)
– нови гледишта и техники како да се откачиш од влијанијата на туѓото мислење
– техники како да почнеш нешто ново со мали, проверени чекори
– методи да креираш места за водство и поддршка внатре во себе
– сознание и дозвола да почнеш да го живееш твојот длабок повик, мисија.

Сега е твоето време да зачекориш кон ТАА што имаш потенцијал да бидеш, ТАА што навистина си, а до сега си се спречувала, сомневала, одложувала…Низ оваа програма поминела повеќе од 160 жени изминативе неколку години и тие ги направија промените кои ги сакаа.

Погледни ја целата програма на https://coaching.inspirit.mk/product/ti-si-taa/ и не ја пропуштај промотивната цена до 10 април.

Ги чекаме вашите прашања на contact@inspirit.mk

Ирена Јакимова магистер по деловна економија (MBA на Универзитетот на Шефилд), со долгогодишно менаџерско искуство, со специјалност во маркетинг, комуникации, односи со јавноста, продажба, претприемништво.

Во текот на нејзиното работно искуство од преку 20 години, работела во и со големи светски и домашни компании, како и со меѓународни и домашни институции. Била директор на McCann-Erickson, организатор на London School of Public Relations, одговорна во сектор за комуникации на ООН во кабинетот на Постојаниот претставник и др.

Еден од основачите на Македонската Асоцијација на Маркетинг Агенции, еден од директорите во бордот на директори при AmCham и др. Последните 8 години, таа работи со тимови и поединци на инспирирање, охрабрување и зајакнување на нивните капацитети. Стотици компании и илјадници поединци поминале низ обуки (тренинг), тимски коучинг или тим билдинг, индивидуален (еден-на-еден) коучинг и тренинг, а сето е со цел растење и зголемување на нивните можности и остварување подобри резултати. Основач е на Инспирит Коучинг.

Квалификации:

– лиценциран обучувач за возрасни, според пропишаните барања и програма на Министерството за образование и наука и според ЕУ директивите;

– сертифициран NLP Capital Coach и NLP Master Practitioner,

– сертифициранa за Points-of-You методологија,

– сертифициранa за примена на SDI (Personal Strengths) методологија,

– сертфицирана за примена на PlayingBig методологија за женско лидерство,

– сертифициранa за Team Coaching & Deep Coaching (Marylin Atkinson, Erickson International),

– сертифициран Executive Leadership Coach

– John Mattone Online University

– сертифициран мастер тренер за услуга и комуникација во угостителство (Swiss Hotel Management Academy Lucern),

– EBRD Change Management Consultant

.

Ти си таа – онлајн обука

Ти си таа – онлајн обука

Дали сакате да допрете до себе, до својот потенцијал, до своите вистински способности, капацитети и соништа?


ТИ СИ ТАА е онлајн програма со Ирена Јакимова по која никогаш повеќе нема да бидете исти. Ова е програма за да разберете зошто и како се сокривате себеси. Програма да научите да дејствувате со големи и лесни чекори кон своето вистинско ЈАС!

Зашто токму ти си таа што можеш да направиш повеќе, да бидеш повеќе, да направиш еден нов чекор кон твоите соништа. Ти си таа што може да си ја даде себеси најголемата дозвола за напредок.

По оваа дво месечна онлајн програма со Ирена ќе научите како да ја ослободите најдобрата верзија од себе.

Како – 8 онлајн средби/часови од 90 минути

Кога – секој вторник од 18:30-20:00 часот, од 1 ноември до 20 декември 2022.

Ирена Јакимова магистер по деловна економија (MBA на Универзитетот на Шефилд), со долгогодишно менаџерско искуство, со специјалност во маркетинг, комуникации, односи со јавноста, продажба, претприемништво.

Во текот на нејзиното работно искуство од преку 20 години, работела во и со големи светски и домашни компании, како и со меѓународни и домашни институции. Била директор на McCann-Erickson, организатор на London School of Public Relations, одговорна во сектор за комуникации на ООН во кабинетот на Постојаниот претставник и др.

Еден од основачите на Македонската Асоцијација на Маркетинг Агенции, еден од директорите во бордот на директори при AmCham и др. Последните 8 години, таа работи со тимови и поединци на инспирирање, охрабрување и зајакнување на нивните капацитети. Стотици компании и илјадници поединци поминале низ обуки (тренинг), тимски коучинг или тим билдинг, индивидуален (еден-на-еден) коучинг и тренинг, а сето е со цел растење и зголемување на нивните можности и остварување подобри резултати. Основач е на Инспирит Коучинг.

Квалификации:

– лиценциран обучувач за возрасни, според пропишаните барања и програма на Министерството за образование и наука и според ЕУ директивите;

– сертифициран NLP Capital Coach и NLP Master Practitioner,

– сертифициранa за Points-of-You методологија,

– сертифициранa за примена на SDI (Personal Strengths) методологија,

– сертфицирана за примена на PlayingBig методологија за женско лидерство,

– сертифициранa за Team Coaching & Deep Coaching (Marylin Atkinson, Erickson International),

– сертифициран Executive Leadership Coach

– John Mattone Online University

– сертифициран мастер тренер за услуга и комуникација во угостителство (Swiss Hotel Management Academy Lucern),

– EBRD Change Management Consultant

.

Ти си таа

Ти си таа

Дали сакате да допрете до себе, до својот потенцијал, до своите вистински способности, капацитети и соништа?


ТИ СИ ТАА е онлајн програма со Ирена Јакимова по која никогаш повеќе нема да бидете исти. Ова е програма за да разберете зошто и како се сокривате себеси. Програма да научите да дејствувате со големи и лесни чекори кон своето вистинско ЈАС!

Зашто токму ти си таа што можеш да направиш повеќе, да бидеш повеќе, да направиш еден нов чекор кон твоите соништа. Ти си таа што може да си ја даде себеси најголемата дозвола за напредок.

По оваа дво месечна онлајн програма со Ирена ќе научите како да ја ослободите најдобрата верзија од себе.

Почнуваме на 14 јули 2021 година (среда) од 18:30 часот, преку zoom!

 

Ирена Јакимова магистер по деловна економија (MBA на Универзитетот на Шефилд), со долгогодишно менаџерско искуство, со специјалност во маркетинг, комуникации, односи со јавноста, продажба, претприемништво.

Во текот на нејзиното работно искуство од преку 20 години, работела во и со големи светски и домашни компании, како и со меѓународни и домашни институции. Била директор на McCann-Erickson, организатор на London School of Public Relations, одговорна во сектор за комуникации на ООН во кабинетот на Постојаниот претставник и др.

Еден од основачите на Македонската Асоцијација на Маркетинг Агенции, еден од директорите во бордот на директори при AmCham и др. Последните 8 години, таа работи со тимови и поединци на инспирирање, охрабрување и зајакнување на нивните капацитети. Стотици компании и илјадници поединци поминале низ обуки (тренинг), тимски коучинг или тим билдинг, индивидуален (еден-на-еден) коучинг и тренинг, а сето е со цел растење и зголемување на нивните можности и остварување подобри резултати. Основач е на Инспирит Коучинг.

Квалификации:

– лиценциран обучувач за возрасни, според пропишаните барања и програма на Министерството за образование и наука и според ЕУ директивите;

– сертифициран NLP Capital Coach и NLP Master Practitioner,

– сертифициранa за Points-of-You методологија,

– сертифициранa за примена на SDI (Personal Strengths) методологија,

– сертфицирана за примена на PlayingBig методологија за женско лидерство,

– сертифициранa за Team Coaching & Deep Coaching (Marylin Atkinson, Erickson International),

– сертифициран Executive Leadership Coach

– John Mattone Online University

– сертифициран мастер тренер за услуга и комуникација во угостителство (Swiss Hotel Management Academy Lucern),

– EBRD Change Management Consultant

.