Гостување на Ирена во подкастот на Јосиф – WellCast with Josif: “Јакнење на самодовербата на жените во бизнисот”

Гостување на Ирена во подкастот на Јосиф – WellCast with Josif: “Јакнење на самодовербата на жените во бизнисот”

Гостувањето на Ирена во подкастот на Јосиф – WellCast with Josif на тема “Јакнење на самодовербата на жените во бизнисот” можете да го погледнете на овој линк:


https://www.youtube.com/watch?v=hhkg03lHxgY