Вебинар за самосаботажа и техники на надминување, насоки за реализација на жената

Вебинар за самосаботажа и техники на надминување, насоки за реализација на жената

По повод одбележување на 7 години работа и постоење на Инспирит Коучинг и во знак на огромна благодарност до сите соработници, поддржувачи и клиенти, организираме бесплатни вебинари за личен и професионален развој на жени.

Овој јубилеј го прославуваме  со вас и, затоа, Ви подаруваме 2 настани за жените – вебинари со работилница, на коишто со Ирена ќе зборуваме на неколку актуелни теми:

– Денешните предизвици на жената (сите нејзини улоги и ускладување со времето и темпото)
– Како да креираме од женската енергија
– Лични искуства, техники и вежби
– САМОСАБОТАЖА и техники на надминување.
 
Пријавете се на contact@inspirit.mk и ќе Ви испратиме линк за пристап.