Клуб ТИ СИ ТАА | Ирена Јакимова

Тромесечна програма

Почнуваме со НОВА тромесечна програма, со фокус на трите главни области од личен развој.

Секој месец – различен фокус.

Април – Односот со себе

Мај – Односот со другите

Јуни – Односот со животот

 

Почнуваме на 12 Април во 18:30 часот.

Датум

Апр 12 2022 - Јун 30 2022
Expired!
Категорија
Дознај повеќе

Категории

Сподели мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.