Магична работилница

Специјална мини магична работилница што ќе се одржи онлајн, четврток попладне. Магичната работлница се состои од вежби за резимирање на оваа и поставување насоки за идната година, со примена на специфичностите на женската психологија и женската енергија.

Билетот е 900 денари.

Дел од средствата (30%) одат за набавка на пакетчиња за еднородните семејства во Една Може.

Датум

Дек 23 2021
Expired!

Време

6:00 pm - 8:30 pm

Цена

900.00

Детали

 Купи билет
Категорија
 Купи билет

Категории

Сподели мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.