Дали сте слушнале за Points of You®?
Have you heard about Points of You®?
A keni dëgjuar për Points of You ®?

 

Points of You® е уникатна креативна методологија и алатки за инспирирање, мотивирање, учење, водење, личен и професионален развој!

Сè во овој свет има бесконечно многу точки на гледање. Луѓето, предметите, местата, ситуациите, чувствата… гледиштата. Секој од нас има ограничена физичка перспектива. Кога стоиме на едно место, го гледаме само она што е пред нас. Кога нешто не можеме да разбереме или со нешто не се согласуваме, можеби само не ја гледаме целата слика. Кога заглавуваме во некоја ситуација, потребно ни е да се придвижиме и да бараме нови перспективи. Ова движење е нашата гледна точка (point of view). Тоа ги изострува нашите сетила. Оваа методологија ги инспирира луѓето да го прават токму тоа.

Points of You®, низ игра нè инспирира да бараме и да најдеме нови гледни точки.
Поединци, професионалци и компании ги користат овие алатки за да дојдат до одговори на прашања низ еден лесен, разигран, а моќен начин.

Користејќи универзален начин на поврзување – симболи, зборови и прашања, фотографии и изрази на лице во кои можеме самите да се видиме, ја менуваме нашата гледна точка. А кога ја менуваме нашата перспектива, откриваме нови работи, нови увиди, идеи, решенија за акција.

Со Points of You® до изненадувачки резултати!

 

Points of You® – Opening hearts and minds worldwide! ♥

Сега достапни и кај нас!

За повеќе информации –

  • за наши работилници
  • за примена во компании/организации
  • или како да ги набавите и да се обучите за нивна примена,

контактирајте нè на: 078 262 279 и contact@inspirit.mk
For more information contact us at: 078 262 279 and contact@inspirit.mk

www.points-of-you.com