Имате прашање?

Пополнете ја контакт формата ако имате било какво прашање или пак ако сакате да ја следите нашата работа и да добивате понуди и корисни информации во вашето сандаче. 

ИНСПИРИТ КОУЧИНГ ДООЕЛ

 078-261-298
 02-6092-630

 contact@inspirit.mk

 ул. Гиго Михајловски 9А/2,
1000 Скопје

 

ЕБМС 7109750
ЕДБ 4057016532050

ДА СЕ ПОВРЗЕМЕ

Закажете обука

Понуда изготвена според вашите потреби

Преку персонализирани обуки, коучинг или консалтинг им помагаме на клиентите да си ги најдат потребните насоки – што да пронајдат во себе, што да научат, кои вештини да ги усовршат, како да станат поуспешни и позадоволни.