The Coaching Game & Punctum | Points of You

14,800.00ден

Категорија: Тагови: ,

Опис

The Coaching Game & Punctum содржи:

  • 66 инспиративни картичи
  • Книга во боја со 165 страници
  • Процесна мапа
  • Коучинг пораки
  • Платнена биоразградлива еко торбичка
  • 33 уникатни картички
  • 33 тематски картички
  • 33 картички со прашања
  • Еко торбичка изработена од тексас
  • Бесплатна онлајн поддршка

 

Дознај повеќе