ТИ СИ ТАА,

малата

РАБОТИЛНИЦА ВО ЖИВО

 

9 Јули 2022, од 10 до 17 часот

куќа на Водно, Скопје

"

За настанот

Работилницата ја води Ирена Јакимова, со примена на неколку светски методи и лични техники и искуства.

Гости:
проф. Кате Трајкова, психолог;
Верица Огњанова со групна реики (енергетска) вежба за групата.

Кога

Сабота, 9 јули, 10:00-17:00 часот

Каде

куќа на Водно, Скопје

Котизација: 1960 ден.

Рок на пријавување

07.07.2022 или до пополнување на местата

 

Дел од средствата ќе бидат донирани.

Пријави се

Ирена Јакимова

Дозволете да ви помогнам да добиете знаења и поддршка што ќе Ве одведат до нови резултати во Вашиот живот, во бизнисот или професијата.

Дознај повеќе

Гости

Трајкова Кате

психолог, доктор на науки по менаџмент и едукант на програмата за семејна системска психотерапија. Професор на Универзитетот Американ Колеџ Скопје. Во своето речиси две децениско работно искуство во областа на управувањето со човечки ресурси и корпоративен развој, во индивидуалните и корпоративни сесии на советување применува развојни модели и пристапи базирани на позитивната и системска психологија. Во фокусот на нејзината работа се управување со стрес /анксиозност и согорување, управување со емоции и емоционална регулација, семејна и партнерска динамика, справување со животни промени, личен раст и развој, себевреднување и прифаќање, професионален развој и благосостојба.  

Верица Огњанова

реики IIIА практичар, студент на природна медицина, хербализам и нутриционизам, лајф советник и посебен родител на ќеркичка со Даунов синдром.

Учени сме да брзаме, да правиме, и уште повеќе да запнеме... Учени сме да туркаме сами, да молчиме и само да преземаме на свој грб, да сме насмејани и само успесите да ги покажуваме...

Правиме списоци, дневни to-do листи, трчаме, пишуваме... често не сме задоволни од себе, не сме ниту свесни колку сме постигнале. Колку сме завршиле, колку сме дале за сите (време, енергија, внимание), а ни се случува да заборавиме КОЈА сме станале?

Само кога ќе застанеме, одмориме и посветиме време и внимание на тоа КОЈА сакаме и можеме да бидеме, тогаш ќе започнат да се „одзатнуваат“ каналите, да оди се’ полесно, да биде поинакво,
да имаме друго чувство и – да штиклираме уште повеќе посакувани, а не задолжителни цели.

Од МОРАМ кон САКАМ – тоа е целта на овој наш семинар.

Да освестиме каде сме, што не’ спречува, да направиме нови желби, цели, планови, оние што доаѓаат од нашата длабока природа, оние што доаѓаат од иднината, оние што доаѓаат од нашиот потенцијал.

 

  • Креирајте од својата женска енергија
  • Направете пат за пробив низ блокадите што ве држат на одредено место
  • Активирајте го својот внатрешен систем за навигација
  • Побарајте и привлечете ја поддршката што ви треба
  • Раширете го своето светло
  • Засилете ја моќта да ги инспирирате и другите околу вас

Агенда

Сабота, 9 јули 2022

10.00-11.30 ч.

Прва сесија

кафе пауза

11.50-13.00 ч.

Вежби за поврзување и интегрирање на внатрешното дете (девојче, девојка)

Пауза за закуска

13.00-15.00 ч.

Семејните динамики низ генерации. Вежби и практичен коучинг

кафе пауза

до 17.00 ч.

Вежби и акциски план за примена

Дозволи ѝ на твојата идна верзија да те сретне на убаво место во вистинскиот момент!

Цена:

1,960.00ден

rabotilnica_vo-zenskiot-krug

Што е вклучено

Работилницата ја води Ирена Јакимова, со примена на неколку светски методи и лични техники и искуства, заедно со неа свои сесии ќе имаат и неколку прекрасни и стручни гости.
E

Закуска и освежување

E

Работни материјали

E

Сесија на проф. Кате Трајкова, психолог

E

БОНУС: Верица Огњанова со групна реики (енергетска) вежба за групата.

E

Дополнителни можности:

– Групиран превоз. 

E

Рок за пријавување:

07.07.2022 или до пополнување на местата

Дел од средствата заедно ги донираме.

Имате прашања?

Доколку сте заинтересирани, за подетална агенда и за сите прашања, пишете ни на contact@inspirit.mk

Работилница: ТИ СИ ТАА, малата

1,960.00ден