КЛУБ ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ 

Добредојдовте во клубот

Намерата на Клубот за личен развој “ТИ СИ ТАА” е членките да добијат место за континутирана месечна поддршка, едукација и мотивација.
Амбициозни и позитивни жени на коишто им е потребна континуирана поддршка за нивните цели, насока на движење и развој, тековни теми, поттик, мотивација, поддршка и насочување од Ирена, како и поддршка од групата.

Зачлени се

Ако ти треба извор на нови знаења, насоки и поддршка,
ако повремено ти опаѓа мотивацијата,
ако понекогаш ти се појави тема, прашање, ситуација што ти се чини тешка,
ако ти треба стручно водство, поддршка и разбирање од тренер,
ако ти користи поддршка, сугестија, навивање од група други жени,
ако ти треба место каде што сигурно ќе научиш ншто ново секој месец,
ако ти треба место каде што ќе ја поправиш круната, ќе ја истресеш прашината и ќе продолжиш напред уште посилна и со поголема леснотија
– ова е твоето место!

За сѐ што ќе помислиш и посакаш, ТИ СИ ТАА што може да го оствари тоа.
За сѐ што ќе помислиш дека не е лесно, НЕ СИ САМА, имаш кој да те види, слушне, разбере,
праша, насочи, поддржи. Имаш ветер во грбот.
Го имаш со тебе Клубот.

Irena Jakimova

Зачленете се во нашиот клуб за личен развој

 

Месечно членство

900 МКД

Овде можете да уплатите со картичка или на жиро-сметката на Инспирит Коучинг (побарајте фактура).

Искуства

Александра

Членството во Клубот ми донесе чувство на припадност и контакт со други (од надвор) луѓе, поддршка и насоки за планирање и остварување на плановите. Надополнување и коригирање на полињата каде ми било тоа потребно. 

Научив да пристапувам похрабро, зголемена ми е самодовербата, конкретно се остварија некои планови, работата со вработените, промени во работата.

Ана Ц. Миланова

Членство во Клубот – многу убава енергија, одговор на многу прашања, нови насоки за стари размислувања, осознавање која сум јас, отварање нови можности.

Најпрво си потврдив која сум јас, дека таква каква што сум сум на вистинскиот пат да стигнам до таа што сакам да бидам… Поголема самодоверба појасна визија за тоа што сакам да бидам, полесно да проценам кој е и што е тоа што ми е потребно за реализација на моите цели.

Верица Огњанова

Многу освестени работи, храброст и креирање личен бренд, финансиска себереализација.

С. Г. Р.

Спознавање на некои лични потреби и потенцијали, од поинаков агол и перцепција, но и реализирање на неколку клучни промени во работата, навиките, амбициите.

Отворена канцеларија

Разговори за тековни прашања од професионалниот живот. 

 

 

Групна коучинг сесија

Предавања и вежби

 

 

Отворена канцеларија

Разговори за тековни прашања од професионалниот живот. 

 

 

Групна коучинг сесија

Лични примери и прашања.

 

Библиотека со материјали, едукативни и мотивирачки видеа.

Сакам да сум дел од Клубот “Ти си таа„

 

Месечно членство
900 МКД

Овде можете да уплатите со картичка или на жиро-сметката на Инспирит Коучинг (побарајте фактура).