Faces | Points of You

17,200.00ден

Категорија:

Опис

Што е вклучено во Faces?

  • 99 фотокартички
  • 58 картички за рефлексија
  • 8 празни картички за рефлекција
  • 1 картичка-огледало
  • 4 мапи
  • Книга за инспирација во боја
  • Платнена еко торбичка

 

Дознај повеќе