Интензивна обука за жени: FLOW – Поврзи се со своjош внашрешен извор!

Интензивна обука за жени: FLOW – Поврзи се со своjош внашрешен извор!

Подготвивме нова интензивна обука за жени: FLOW – Поврзи се со своjош внашрешен извор!, којашто ја испланиравме за 9 и 10 јуни (петокот од 13.00-19.00, а саботата од 10.00 до 17.00) – 2 дена во живо, со главна намера – да ги опремиме учесничките со најсовремените методи, техники и практики – за секоја да биде сама свој коуч (self-coaching).

Секако дека надворешната поддршка, едукација и водство од искусни и неутрални тренери или ментори е секогаш корисно.

Исто така, многу е важно да имаме начини и практики како самите секојдневно да се водиме од внатре – кон наш развој, благосостојба, добросостојба, реализација на вистинските цели и држење на правецот кон нашата вистинска јас, задоволна од себе.

Секоја од нас , Ирена Јакимова, Викторија Јордановска и Илина Ведран, ќе покрие различна област и ќе го внесеме најновото и најдоброто од нас 

Сподели мислење