КЛУБ ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ

ТИ СИ ТАА

Добредојдовте

Намерата на Клубот за личен развој ТИ СИ ТАА е членките да добијат место за континутирана месечна поддршка, едукација и мотивација.

Амбициозни и позитивни жени на коишто им е потребна континуирана поддршка за нивните цели, насока на движење и развој, тековни теми, поттик, мотивација, поддршка и насочување од Ирена, како и поддршка од групата.

придружи се 

 

Зачленете се во нашиот клуб за личен развој ТИ СИ ТАА.

01

Секој втор ПОНЕДЕЛНИК,
групна коучинг сесија од 18:30-20:20 (Zoom)
Секој втор ПОНЕДЕЛНИК
(во деновите кога нема групна сесија) – 1 час онлајн заедничка средба со кафе во работини часови – заеднички да работиме на плановите и на незавршени работи што ги одлагаме

02

03

Една мини обука (семинар) во месецот

 

Tема за јуни:

Моќна комуникација со себе или по предлог

Библиотека со материјали, едукативни и мотивирачки видеа.

04

Home

придружи се

Join

Work With Me