ТВОЕТО ВРЕМЕ Е СЕГА.

ИМАШ ЗНАЕЊЕ, ИМАШ ПОРАКА, ИМАШ ЛИЧНОСТ. ТВОЕТО ПРИСУСТВО Е ВАЖНО.

Оваа обука ја креирав пред некоја година и до сега поминале низ неа преку 100 жени, било да е тоа во отворени групи или во нивната организација.

Ова е прв снимен курс на македонски јазик, од жена искусен обучувач и говорник. Лекциите и материјалите ќе ги симнете за Вас и ќе ги усвојувате кога Ви е згодно, без да сте врзани со време или со група слушатели.

 

Причини да го имате овој курс:

  Ако избегнувате да говорите/ презентирате пред други, а таа активност би можела поволно да влијае на вашиот натамошен успех и напредок;

  Ако имате јавна фукнција;

  Ако имате производ/услуга/идеја/компанија/организација што треба да ги промовирате и направите поблиски до други луѓе;

  Ако Ве канат да одржите предавање на некоја академска институција, а Вие одбивате;

  Ако треба да мотивирате група луѓе;

  Ако треба да презентирате проект/понуда/ себеси пред клиенти/инвеститори;

  Ако сакате да одржувате работилници и едукативни настани.

За авторката

Ирена Јакимова има децениско искуство во односите со јавност, комуникација, лидерство и менаџмент.

Таа е професионален и сертифициран обучувач, тренер и ментор.

Во својата работа применува практики од позитивната психологија, лингвистика, неуро-лингвистичкото програмирање (НЛП), биологија и енергија.

Повеќе стотици учесници поминале со неа тренинг за јаевн настап, презентација, говорење и изразување.

Индивидуално работела со голем број лица за тие да ја надминат тремата, сомнежот, неподготвеноста и да заблескаат во секоја потребна прилика.

Таа е специјализирана за работа со жени, според неколку светски методологии за личен и професионален развој на жени.

Од овој курс ќе добиете:

Психофизичка и ментална подготвеност

текст текст текст

Извонредна Структура на содржина

текст текст текст

Техники од настап за поголем импакт

текст текст текст

Колку чини овој курс?

„Верувај во себе, но не верувај на сè што ќе помислиш за себе.

Твоите копнежи не се појавиле случајно кај тебе.

Уметноста и вештината на говорење пред други

2,950.00ден

Категорија: Тагови: , ,
Попуст!