Прекрасна жено, храбра, посветена, умна, достоинствена, креативна, добронамерна, одговорна, позитивна, силна. Ти, којашто сакаш, помагаш, организираш, создаваш, поддржуваш, негуваш, пружаш љубов, поддршка, помош, знаење или водство….

Време е да зачекориш во една уште поубава верзија од себе. Чекор понапред или два. Да ги оттргнеш своите сомнежи, внатрешни граници и блокади, да го растеретиш товарот на совршенството, да не бегаш од налетот на емоции, да говориш уште појасно, со љубов и почит, кон другите, но и кон себе…

Време е да се залагаш за себе уште повеќе. Да се поддржиш себеси, да си дозволиш да ги живееш своите соништа, да си дозволиш грижа за себе, фокус, план, јаснотија и поддршка. Да научиш да не одложуваш, да научиш да бараш и примаш помош, да создадеш нов систем на мисли, верувања, емоции и одлуки, постапки во мали чекори. 

Оваа обука ја креирав пред некоја година и до сега поминале низ неа преку 160 жени, било да е тоа во отворени групи или во нивната организација.

Во неа се содржани водечки светски пристапи и техники за личен и професионален развој на жени за да го достигнат својот потенцијал за којшто, можеби, не се ни свесни.

Со примена на методи од позитивна психологија, НЛП, познавање на енергијата, менаџерски и други пристапи – креираме заедно нова верзија од тебе.

Зашто, ТИ СИ ТАА, нема друга како тебе. 

Што ќе добиеш ако бидеш дел од оваа обука?

променет начин на размислување преку нови знаења од водечки светски методологии

поголемо разбирање, почитување, прифаќање и сакање на себе

смалена критичност, перфекционизам, одлагање, страв од почнување нешто ново, страв од промени

техники што ќе ти помогнат да се справиш со своите емоции (стравот, срамот, неодлучноста)

нови гледишта и техники како да се откачиш од влијанијата на туѓото мислење

техники како да почнеш нешто ново со мали, проверени чекори

нови разбирања за разликите меѓу женската и машката енергија

методи да креираш места за водство и поддршка внатре во себе

пристапи како да креираш синергија меѓу различни сфери од твојот живот

сознание и дозвола да почнеш да го живееш твојот длабок повик, мисија

зголемена креативност, опуштеност, организираност, радост

Како:

8 групни онлајн средби/часови

од 90 минути

Каде:

на ZOOM платформата, Facebook група и на мејл

Кога:

Секој ВТОРНИК од 19:00-20:30 часот, со времетраење од осум недели, почнувајќи од 24 октомври 2023

Сега е твоето време да зачекориш кон ТАА што имаш потенцијал да бидеш, ТАА што навистина си, а до сега си се спречувала, сомневала, одложувала…

Кликни овде за распоредот на темите

Имате можност да застанете, да се погледнете себеси, своите желби, планови, досегашни чувства, своите дејствија и да го почувствувате својот потенцијал, својата женска креативна енергија.

Имате можност да си дадете дозвола да бидете несовршени, да грешите и да успевате, да живеете со креативност. 

Што е она што можете, што сакате, што ве довикува, а вие сте го замолчувале до сега?

Што е она што можете?

 

Ова е програма за жените да разберат зошто и како се сокриваат себеси.

Ако некогаш сте помислиле:
„Која сум јас да….?“

Одговорот е: ТИ СИ ТАА!

Ти си таа што можеш да направиш повеќе, да бидеш повеќе, да оствариш барем еден нов чекор кон твоите соништа.

Ти си таа што може да си ја стави себеси најголемата забрана и да си ја даде најголемата дозвола за напредок.

 

За кого е корисна оваа програма?

 

Кои учеснички до сега успешно поминале низ оваа програма кај нас и имале резултати што ги споделиле со нас:

Билјана С.

На патот на себеспознавање сретнав многу учители и техники но она што го најдов во Инспирит Коучинг, во обуката ТИ СИ ТАА, во работилницата ТИ СИ ТАА, малата и Ирена како обучувач и тренер е холистички пристап во работата со вклучување на пракси и знаења од научен, психолошки, спиритуален и искуствен аспект, пренесување на знаењето низ лично искуство а едноставноста и леснотијата на пренесувањето е лесно разбирливо и приемчиво за секого.

Теодора Николова

Обуката ,,ТИ СИ ТАА” создава поголема мотивација и здрава самодоверба кај жените за надминување на потсвесните сомневања и придвижување кон постигнување на поголем успех. Оваа програма за жени ги надмина моите очекувања и преку неа научив како да го препознаам и како да управувам со ,,внатрешниот критичар” во сите негови сфери.

ОД ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА’’ НАЈМНОГУ КОРИСТ БИ ИМАЛЕ ЖЕНИ КОИ СЕ ПОЛНИ  СО ИДЕИ, НО ИМ Е ПОТРЕБЕН СТИМУЛ ЗА ДА ЈА ПОБЕДАТ СРАМЕЖЛИВОСТА И КОЛЕБЛИВОСТА.

Маја Андонова

Преку обуката добив корисно поминато време и убава енергија со прекрасни жени, подготвени за промени, креативност и дополнителна работа на себе.

Од ТИ СИ ТАА корист ќе има секоја жена која сака да помине малку повеќе време со себе и за себе.

Славица

Обуката ТИ СИ ТАА е прекрасно искуство, со инспиративна поддршка и споделување. Обуката ги поврзува деловите и дава друга перспектива за да се покаже целокупниот потенцијал, знаење и умеење на една жена. Ова е исклучителна обука преку која жените ја откриваат својата единственост и автентичност и дозволуваат нивната интуиција да ги води кон остварување на нивните цели.

 

ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” Е ПРЕПОРАКА СЕКОЈА ЖЕНA КОЈА САКА ДА БИДЕ ПОДОБРА ВЕРЗИЈА ОД СЕБЕ.

Сабина Љатиф

Обуката ,,ТИ СИ ТАА” отвора нови погледи насочени кон подобро препознавање на внатрешните процеси и внатрешните ресурси кај жените. Преку оваа програма за жени добив знаење за подобро препознавање на сопствениот потенцијал, како клучен фактор во понатамошно дефинирање и остварување на моите цели.

 

ОД ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” КОРИСТ БИ ИМАЛА СЕКОЈА ЖЕНА КОЈА ПРЕПОЗНАВА ОДГОВОРНОСТ ДА ПРЕВЗЕМЕ КОНКРЕТНИ ЧЕКОРИ КОН ЛИЧЕН РАЗВОЈ.

Тања Џон

Oбуката ,,ТИ СИ ТАА” е нешто што секоја  жена треба да си го дозволи, таа е основно четиво и вовед во пронаѓањето  на своето вистинско јас. Оваа обука дава нови сознанија за себе си и ве учи на нови алатки за справување со вашите    предизвици и внатрешни блокади.

ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА”, ТОПЛО ЈА ПРЕПОРАЧУВАМ НА СЕКОЈА ЖЕНА КОЈА Е ПОДГОТВЕНА ДА РАБОТИ НА СВОЈОТ ЛИЧЕН РАЗВОЈ.

Билјана Стојанова

Иако, работите ми беа познати, пренесени од Ирена, на толку близок и едноставен начин, ми станаа многу, многу поблиски и поприемчиви.

Ти благодарам, Ирена, за сета поддршка и што имаше верба во мене.

Радмила

Обуката ,,ТИ СИ ТАА’’ ја  препорачувам на секоја жена од било која возраст. Преку обуката ќе добиете увиди за прашања кои често си ги поставувате, ќе Ви се разјаснат многу работи за она што го правите и ќе напредувате.

ПРЕКУ ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” СОЗДАВАТЕ ПОДОБРА И ПОМОЌНА ВЕРЗИЈА ОД СЕБЕСИ.

Д.Б.

Обуката ,,ТИ СИ ТАА’’ ја препорачувам за секоја љубопитна личност со желба да си подари време за себе и за своите лични потреби. Обуката беше неверојатно искуство, а преку темите кои ги работевме успеав да создадам огромни позитивни промени.

ПРЕКУ ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” КРЕИРАТЕ СВОЈ ПРОСТОР ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ, СПОДЕЛУВАЊЕ И ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЈА.

Јорданка

Обуката ,,ТИ СИ ТАА’’ ја препорачувам на секоја личност што сака да го открие и оствари сопствениот потенцијал.

Низ темите, вежбите и техниките се откривате кои сте, лично се осознавате, се разбирате себеси и што уште можете. Сакам да кажам дека се отвораат процеси кои потоа сами од себе работат.

ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” E ТОКМУ ТОА, ОТКРИВАЊЕ НА ТОА КОЈА СИ ТИ !

Андријана

По завршување на обуката ,,ТИ СИ ТАА” донесов одлука да започнам сопствен бизнис и сега сум основач на сопствена приватна фирма во која што работам. Засекогаш ќе бидам благодарна што постојат тренери (како Ирена), кои максимално се трудат да го освестат делот во нас, за наша, заедничка и подобра иднина. Обуката ,,ТИ СИ ТАА” е тоа што сите го посакуваме, најдоброто од себе, за себе.

ОБУКАТА ,,ТИ СИ ТАА” Е ТОА ШТО СЕКОЈА ЖЕНА ГО ПОСАКУВА.

Билјана

Обуката ,,ТИ СИ ТАА“ за мене претставуваше радост и возбуда, како во оние моменти кога пред тебе имаш

,,запакуван подарок” но за кој што не знаеш што има внатре. Тајните на оваа обука се откриваат само ако си дел од неа. Вредностаи придобивките кои се стекнуваат пооделно со секоја сесија, не можат секогаш да се изразат со зборови, туку само со емоции.

ОБУКАТА „ТИ СИ ТАА” Е МОЌНА ОКОЛИНА СО ПРОСТОР ЗА САМОИЗРАЗУВАЊЕ И ВИДЛИВОСТ.

Елена

Обуката ,,ТИ СИ ТАА” ja препорачувам за секоја жена, посебно на онаа жена, која смета дека доволно добро се познава себеси. Секогаш има уште еден слој подолу што вреди да биде откриен. Слоганот ,,ТИ СИ ТАА” e полн погодок, особено за жени, кои не веруваат доволно дека е така.

ИЗНЕНАДИ СЕ СЕБЕСИ! ТИ СИ ТАА!

За жени од сите возрасти и професии, сопственички на бизнис, менаџерки, уметници, занаетчии, едукатори, вработени во компании, студентки, самовработени, невработени, учеснички во јавниот живот…

Агенда

26.10

„Која е твојата приказна“

Нашите мисли, верувања, внатрешниот говор и критичар

31.10

„Емоциите како тесна или комотна облека“

Нашиот однос со емоциите, промена на односот со стравот

07.11

„Внатре имаш се’ што ти треба“

Kреираме внатрешни ресурси и техники за поддршка на себе

14.11

„Саботажа од внатре и од надвор“

Како самите се саботираме и смалуваме, како да се ослободиме од туѓите мислења и влијанија

21.11

„Магичната Фемина“

Женската енергија и нашиот потенцијал, односот со примањето, имањето и манифестирањето во реален свет

28.11

„Магични чекори и магични зборови“

Моќта на малите акции и на моќната, достоинствена комуникација 

05.12

„Која сум јас?“

Ти си таа, создадена за твојата визија, мисија и повик. Како да креираме живот и релации какви што сонуваме

12.12

„Земи го својот сон во свои раце“

Креативна работилница за личната визија за 2023

Бесплатна промо сесија

 

Инспиративна и информативна сесија за обуката ТИ СИ ТАА. Зошто е важен и за што ни користи личниот развој? Како го користиме за да добиеме поинакви резултати, релации и емоции во животот?
Сите содржински и технички прашања за обуката.

 

ТЕРМИН

Четврток, 5 октомври од 19:00 – 20:00 часот, на Zoom.

За линк за најава и дополнителни информации пишете на:  contact@inspirit.mk.

Колку чини обуката

ТИ СИ ТАА?

Oвозможуваме дополнителен попуст од 10% за 3 и повеќе учеснички од иста компанија, здружение или група пријателки што ќе се пријават и уплатат одеднаш.

„Верувај во себе, но не верувај на сè што ќе помислиш за себе.

Твоите копнежи не се појавиле случајно кај тебе.

што може да ги реализира.“

Ти си таа

5,900.00ден