The Coaching Game | Points of You

11,900.00ден

Категорија: Тагови: , ,

Опис

The Coaching Game содржи:

  • 66 инспиративни картичи
  • Книга во боја со 165 страници
  • Процесна мапа
  • Коучинг пораки
  • Платнена биоразградлива еко торбичка
Дознај повеќе