ТИ СИ ТАА,

малата

РАБОТИЛНИЦА ВО ЖИВО

 

27 Август 2022, од 10 до 17 часот

куќа на Водно, Скопје

"

За настанот

Работилницата ја води Ирена Јакимова, со примена на неколку светски методи и лични техники и искуства.

Гости:
проф. Кате Трајкова, психолог;
Верица Огњанова со групна реики (енергетска) вежба за групата.

Кога

Сабота, 27 август, 10:00-17:00 часот

Каде

куќа на Водно, Скопје

Котизација: 1960 ден.

Рок на пријавување

25.08.2022 или до пополнување на местата

 

Дел од средствата ќе бидат донирани.

Пријави се

Ирена Јакимова

Дозволете да ви помогнам да добиете знаења и поддршка што ќе Ве одведат до нови резултати во Вашиот живот, во бизнисот или професијата.

Дознај повеќе

Гости

Трајкова Кате

психолог, доктор на науки по менаџмент и едукант на програмата за семејна системска психотерапија. Професор на Универзитетот Американ Колеџ Скопје. Во своето речиси две децениско работно искуство во областа на управувањето со човечки ресурси и корпоративен развој, во индивидуалните и корпоративни сесии на советување применува развојни модели и пристапи базирани на позитивната и системска психологија. Во фокусот на нејзината работа се управување со стрес /анксиозност и согорување, управување со емоции и емоционална регулација, семејна и партнерска динамика, справување со животни промени, личен раст и развој, себевреднување и прифаќање, професионален развој и благосостојба.  

Верица Огњанова

реики IIIА практичар, студент на природна медицина, хербализам и нутриционизам, лајф советник и посебен родител на ќеркичка со Даунов синдром.

Летото може да не’ потсеќа на летните распусти, веселото трчање и уживање на сонцето, контактот со себе... кога бевме мали девојчиња...

Летото е одлично време за повторно да стапиме во контакт со тие делови од нашата психа - девојчето, девојката!

Нежна, замислена, игрива, непослушна, мирна, среќна, тажна...

Таа живее во нас како енергија и емоција и управува со голем број ситуации во нашиот возрасен живот.

- Ако имаш некоја тага што ја носиш, а немаш логично објаснување за неа

- Ако ти се случува да застанеш на сред започнување некој поголем зафат (проект), да се почувствуваш малечка и да се откажеш

- Ако често се чувствуваш сама, невидлива

- Ако правиш повеќе од тоа што е доволно

- Ако се воздржуваш од некои чекори за да не бидеш терет или да ги засениш другите

- Ако често губиш самодоверба

И ред други ситуации што те спречуваат да успеваш, да си среќна и исполнета...

Оваа работилница ќе биде голем исчекор за тоа да се смени.

Ќе го запознаеме поимот од психологијата наречен „внатрешно дете“, ќе научиме за семејните динамики (социолошки и енергетски), ќе се сретнеш со твоето внатрешно девојче, ќе научиме техники и пристапи да ја вклопиш во себе... и заедно да продолжите посилни, поцелосни, посреќни.

Агенда

10.00-11.30 ч.

Прва сесија

кафе пауза

11.50-13.00 ч.

Вежби за поврзување и интегрирање на внатрешното дете (девојче, девојка)

Пауза за закуска

13.00-15.00 ч.

Семејните динамики низ генерации. Вежби и практичен коучинг

кафе пауза

до 17.00 ч.

Вежби и акциски план за примена

Дозволи ѝ на твојата идна верзија да те сретне на убаво место во вистинскиот момент!

Цена:

1,960.00ден

rabotilnica_vo-zenskiot-krug

Што е вклучено

Работилницата ја води Ирена Јакимова, со примена на неколку светски методи и лични техники и искуства, заедно со неа свои сесии ќе имаат и неколку прекрасни и стручни гости.
E

Закуска и освежување

E

Работни материјали

E

Сесија на проф. Кате Трајкова, психолог

E

БОНУС: Верица Огњанова со групна реики (енергетска) вежба за групата.

E

Дополнителни можности:

– Групиран превоз. 

E

Рок за пријавување:

25.08.2022 или до пополнување на местата

Дел од средствата заедно ги донираме.

Имате прашања?

Доколку сте заинтересирани, за подетална агенда и за сите прашања, пишете ни на contact@inspirit.mk

Работилница: ТИ СИ ТАА, малата 3

1,960.00ден