ТИ СИ ТАА

Categories: Обука
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

ТИ СИ ТАА е онлајн програма со Ирена Јакимова по која ниту една жена не е повеќе иста. Ова е програма за жените да разберат зошто и како се смалуваат, спречуваат и сокриваат себеси. Ова е програма жените да научат да дејствуваат со полесни чекори кон својата вистинска ЈАС!

Се прашуваш „Која сум јас да направам нешто?“

Токму ТИ СИ ТАА што можеш да направиш повеќе, да бидеш повеќе, да направиш еден нов чекор кон твоите соништа. ТИ СИ ТАА што може да си ја даде себеси најголемата забрана и најголемата дозвола за напредок.

По оваа двомесечна онлајн програма со Ирена ќе научиш како да ја ослободиш својата најдобрата верзија, чекор по чекор.

Show More

What Will You Learn?

 • осознавање на личниот потенцијал, што се’ уште можам и на кој начин;
 • поголема самодоверба во сè што правам;
 • намалување на чувството дека сум премногу млада, премногу стара или не сум доволно експерт за да го направам она што го сакам;
 • препознавање на внатрешни мисловни и емоционални процеси и трансформација во внатрешни извори на поддршка и лично водство (self-coaching);
 • препознавање, прифаќање и одговор на стравот што го ограничува мојот напредокот, моите успеси (што и да значи тоа за мене);
 • намалување на само-саботажата, препознавање на обрасците на однесување со кои се ограничуваме и спречуваме себеси;
 • намалување на чувството на зависност од мислењето на другите луѓе и полесно соочување со критиките што доаѓаат кога правиме нешто важно или иновативно;
 • полесна комуникација и изразување на себеси и сопственото мислење со почит кон другите, а пред се’, кон себе;
 • преземање мали, ама похрабри акции;
 • одржување долгорочни акции за да се стигне до сопствените цели, до она што се сака;
 • усогласување на моите улоги (грижата за други и остварување на моите соништа);
 • време за дружење со себе, полнење батерии
 • дружење со група жени со огромна поддршка;
 • ОДЕЊЕ НАПРЕД И ПОКРАЈ СОМНЕЖИТЕ, СТРАВОТ и ЧУВСТВОТО НА ВИНА!

Course Content

МОДУЛ 1

МОДУЛ 2

МОДУЛ 3

МОДУЛ 4

МОДУЛ 5

МОДУЛ 6

МОДУЛ 7

МОДУЛ 8